Tegenwoordig lijkt het alsof iedereen op Facebook zit
en je vele nieuwtjes mist  als je er niet bij bent.
Je hebt er wel zin in maar…
Je weet niet waar te beginnen?
Je bent bezorgd over je privacy?
Of je hebt al een profiel en wilt nog meer mogelijkheden leren kennen?

In deze workshop geven we je een uitgebreide rondleiding op Facebook en leer je de verschillende mogelijkheden kennen.

Facebook is wat je er zelf van maakt het kan gaan van een serieuze professionele tool
tot een plek van ‘ontmoeten’ en dingen delen met anderen. Doelgroep: absolute beginners (nog geen profiel),onervaren gebruikers Afhankelijk van het niveau van de groep leren we: Facebook kennen en gebruiken: hoe maak ik een profiel Wat is delen? hoe maak ik een profiel? Wat is delen? Hoe maak ik vrienden? Hoe zie ik wat ze doen op Facebook? Wat zijn: profielen, groepen, pagina’s en evenementen? En wat is hun doel? Hoe werk ik ermee? Hoe bescherm ik mijn privacy? En meer...

© 2012 Willy Verkammen | Design & Development